Во ООУ „Кузман Шапкарев“ во Кисела Вода се реновираат санитарните јазли - А1он
Почетна Македонија Во ООУ „Кузман Шапкарев“ во Кисела Вода се реновираат санитарните јазли
Македонија

Во ООУ „Кузман Шапкарев“ во Кисела Вода се реновираат санитарните јазли

01/02/2019 - 13:57 74 прегледи
Во ООУ „Кузман Шапкарев“ во Кисела Вода се реновираат санитарните јазли