Премиерна изведба на симфонијата „Лос Анџелес“ од Арво Перт со Македонската филхармонија - А1он
Почетна Култура Премиерна изведба на симфонијата „Лос Анџелес“ од Арво Перт со Македонската филхармонија
Култура

Премиерна изведба на симфонијата „Лос Анџелес“ од Арво Перт со Македонската филхармонија

01/02/2019 - 12:33 286 прегледи
Премиерна изведба на симфонијата „Лос Анџелес“ од Арво Перт со Македонската филхармонија