Фејсбук укина 783 лажни профили поврзани со Иран - А1он
Почетна Свет Фејсбук укина 783 лажни профили поврзани со Иран
Свет

Фејсбук укина 783 лажни профили поврзани со Иран

01/02/2019 - 11:28 38 прегледи
Фејсбук укина 783 лажни профили поврзани со Иран