(ВИДЕО) Мицкоски: Лозарите се соочуват со сериозни проблеми, а од владата само нови ветување и одложувања на проблемите - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Мицкоски: Лозарите се соочуват со сериозни проблеми, а од владата само нови ветување и одложувања на проблемите
Македонија

(ВИДЕО) Мицкоски: Лозарите се соочуват со сериозни проблеми, а од владата само нови ветување и одложувања на проблемите

31/01/2019 - 17:00 75 прегледи
(ВИДЕО) Мицкоски: Лозарите се соочуват со сериозни проблеми, а од владата само нови ветување и одложувања на проблемите