(ВИДЕО) Николовски: Со Програмата за рурален развој до модерно земјоделство, сигурен пласман и подобар живот - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Николовски: Со Програмата за рурален развој до модерно земјоделство, сигурен пласман и подобар живот
Економија

(ВИДЕО) Николовски: Со Програмата за рурален развој до модерно земјоделство, сигурен пласман и подобар живот

31/01/2019 - 16:30 85 прегледи
(ВИДЕО) Николовски: Со Програмата за рурален развој до модерно земјоделство, сигурен пласман и подобар живот