Нови шест случаи со морбили, до денеска се вакцинирани вкупно 5.107 деца - А1он
Почетна Актуелно Нови шест случаи со морбили, до денеска се вакцинирани вкупно 5.107 деца
Актуелно

Нови шест случаи со морбили, до денеска се вакцинирани вкупно 5.107 деца

31/01/2019 - 14:51 170 прегледи
Нови шест случаи со морбили, до денеска се вакцинирани вкупно 5.107 деца