Независната пратеничка група на ВМРО–ДПМНЕ апелира Судот да го испочитува Законот за амнестија - А1он
Почетна Актуелно Независната пратеничка група на ВМРО–ДПМНЕ апелира Судот да го испочитува Законот за амнестија
Актуелно

Независната пратеничка група на ВМРО–ДПМНЕ апелира Судот да го испочитува Законот за амнестија

31/01/2019 - 14:30 1,392 прегледи
Независната пратеничка група на ВМРО–ДПМНЕ апелира Судот да го испочитува Законот за амнестија