Кина ќе гради центар за вештачка интелигенција на дното на Јужното Кинеско Море - А1он
Почетна МагазинТехнологија Кина ќе гради центар за вештачка интелигенција на дното на Јужното Кинеско Море
Технологија

Кина ќе гради центар за вештачка интелигенција на дното на Јужното Кинеско Море

10/02/2019 - 09:12 158 прегледи
Кина ќе гради центар за вештачка интелигенција на дното на Јужното Кинеско Море