Роботи што носат храна, кажуваат шеги и танцуваат со гостите - А1он
Почетна МагазинТехнологија Роботи што носат храна, кажуваат шеги и танцуваат со гостите
Технологија

Роботи што носат храна, кажуваат шеги и танцуваат со гостите

10/02/2019 - 08:58 563 прегледи
Роботи што носат храна, кажуваат шеги и танцуваат со гостите