Македонија очекува за време на хрватското претседавање да се отвори првото поглавје од преговорите за членство во ЕУ - А1он
Почетна Македонија Македонија очекува за време на хрватското претседавање да се отвори првото поглавје од преговорите за членство во ЕУ
Македонија

Македонија очекува за време на хрватското претседавање да се отвори првото поглавје од преговорите за членство во ЕУ

29/01/2019 - 17:14 303 прегледи
Македонија очекува за време на хрватското претседавање да се отвори првото поглавје од преговорите за членство во ЕУ