Велешанката Магдалена Тодоровска настапи на концертот „Ѕвезди на Романсиада“ во Дворецот Кремљ во Москва - А1он
Почетна Култура Велешанката Магдалена Тодоровска настапи на концертот „Ѕвезди на Романсиада“ во Дворецот Кремљ во Москва
Култура

Велешанката Магдалена Тодоровска настапи на концертот „Ѕвезди на Романсиада“ во Дворецот Кремљ во Москва

29/01/2019 - 15:53 97 прегледи
Велешанката Магдалена Тодоровска настапи на концертот „Ѕвезди на Романсиада“ во Дворецот Кремљ во Москва