(ВИДЕО) Зеќири: Се изнаоѓа решение кое ќе биде во корист на земјоделците, пазарџиите - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Зеќири: Се изнаоѓа решение кое ќе биде во корист на земјоделците, пазарџиите
Економија

(ВИДЕО) Зеќири: Се изнаоѓа решение кое ќе биде во корист на земјоделците, пазарџиите

29/01/2019 - 15:29 57 прегледи
(ВИДЕО) Зеќири: Се изнаоѓа решение кое ќе биде во корист на земјоделците, пазарџиите