Индиска „Малхотра“ ќе гради фабрика во ТИРЗ „Скопје“ - А1он
Почетна Економија Индиска „Малхотра“ ќе гради фабрика во ТИРЗ „Скопје“
Економија

Индиска „Малхотра“ ќе гради фабрика во ТИРЗ „Скопје“

29/01/2019 - 14:23 180 прегледи
Индиска „Малхотра“ ќе гради фабрика во ТИРЗ „Скопје“