СДСМ: Законот за трговија на зелените пазари е одложен, се работи на решение во интерес на земјоделците, пазарџиите и економијата - А1он
Почетна Економија СДСМ: Законот за трговија на зелените пазари е одложен, се работи на решение во интерес на земјоделците, пазарџиите и економијата
Економија

СДСМ: Законот за трговија на зелените пазари е одложен, се работи на решение во интерес на земјоделците, пазарџиите и економијата

29/01/2019 - 09:24 68 прегледи
СДСМ: Законот за трговија на зелените пазари е одложен, се работи на решение во интерес на земјоделците, пазарџиите и економијата