Познатиот физичар Мичио Каку предвидува како ќе се развива човештвото во наредните 50 години: Ќе станеме едно со роботите - А1он
Почетна МагазинТехнологија Познатиот физичар Мичио Каку предвидува како ќе се развива човештвото во наредните 50 години: Ќе станеме едно со роботите
Технологија

Познатиот физичар Мичио Каку предвидува како ќе се развива човештвото во наредните 50 години: Ќе станеме едно со роботите

28/01/2019 - 21:17 1,804 прегледи
Познатиот физичар Мичио Каку предвидува како ќе се развива човештвото во наредните 50 години: Ќе станеме едно со роботите