Катајнен: Глупаво е ЕУ да прави отстапки кон Британија на своја штета - А1он
Почетна Свет Катајнен: Глупаво е ЕУ да прави отстапки кон Британија на своја штета
Свет

Катајнен: Глупаво е ЕУ да прави отстапки кон Британија на своја штета

28/01/2019 - 16:40 75 прегледи
Катајнен: Глупаво е ЕУ да прави отстапки кон Британија на своја штета