Алијанса за Албанците: ДУИ преку свои директори во ПИОМ ги оштетила граѓаните за 19 милиони евра - А1он
Почетна Македонија Алијанса за Албанците: ДУИ преку свои директори во ПИОМ ги оштетила граѓаните за 19 милиони евра
Македонија

Алијанса за Албанците: ДУИ преку свои директори во ПИОМ ги оштетила граѓаните за 19 милиони евра

28/01/2019 - 14:04 1,328 прегледи
Алијанса за Албанците: ДУИ преку свои директори во ПИОМ ги оштетила граѓаните за 19 милиони евра