Вештачка интелегенција победи двајца професионални гејмери - А1он
Почетна МагазинТехнологија Вештачка интелегенција победи двајца професионални гејмери
Технологија

Вештачка интелегенција победи двајца професионални гејмери

03/02/2019 - 21:51 516 прегледи
Вештачка интелегенција победи двајца професионални гејмери