(ВИДЕО) Узунов: Не може со 1,5 милион евра да се исчисти најзагадениот град во светот, а 2 милиони да се трошат на патни трошоци - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Узунов: Не може со 1,5 милион евра да се исчисти најзагадениот град во светот, а 2 милиони да се трошат на патни трошоци
Актуелно

(ВИДЕО) Узунов: Не може со 1,5 милион евра да се исчисти најзагадениот град во светот, а 2 милиони да се трошат на патни трошоци

26/01/2019 - 14:56 1,159 прегледи
(ВИДЕО) Узунов: Не може со 1,5 милион евра да се исчисти најзагадениот град во светот, а 2 милиони да се трошат на патни трошоци