„Фејсбук“ потесно ќе ги интегрира „Месенџер“, „ВатсАп“ и „Инстаграм“ - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Фејсбук“ потесно ќе ги интегрира „Месенџер“, „ВатсАп“ и „Инстаграм“
Технологија

„Фејсбук“ потесно ќе ги интегрира „Месенџер“, „ВатсАп“ и „Инстаграм“

26/01/2019 - 13:05 410 прегледи
„Фејсбук“ потесно ќе ги интегрира „Месенџер“, „ВатсАп“ и „Инстаграм“