Поради блокадата на владата затворен њујоршкиот аеродром „Ла Гвардија“ - А1он
Почетна Свет Поради блокадата на владата затворен њујоршкиот аеродром „Ла Гвардија“
Свет

Поради блокадата на владата затворен њујоршкиот аеродром „Ла Гвардија“

25/01/2019 - 18:34 53 прегледи
Поради блокадата на владата затворен њујоршкиот аеродром „Ла Гвардија“