Фондацијата на Закерберг вложува во изградба на станови во Сан Франциско - А1он
Почетна Свет Фондацијата на Закерберг вложува во изградба на станови во Сан Франциско
Свет

Фондацијата на Закерберг вложува во изградба на станови во Сан Франциско

25/01/2019 - 18:06 64 прегледи
Фондацијата на Закерберг вложува во изградба на станови во Сан Франциско