ВИДЕО: Првиот пешачки мост изграден со 3-Д печатење - А1он
Почетна МагазинМода и Дизајн ВИДЕО: Првиот пешачки мост изграден со 3-Д печатење
Мода и Дизајн

ВИДЕО: Првиот пешачки мост изграден со 3-Д печатење

27/01/2019 - 20:35 245 прегледи
ВИДЕО: Првиот пешачки мост изграден со 3-Д печатење