Околу 35.000 ученици и студенти во Брисел протестираа за заштита на климата - А1он
Почетна Свет Околу 35.000 ученици и студенти во Брисел протестираа за заштита на климата
Свет

Околу 35.000 ученици и студенти во Брисел протестираа за заштита на климата

24/01/2019 - 16:48 50 прегледи
Околу 35.000 ученици и студенти во Брисел протестираа за заштита на климата