Презентиран проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси за новиот интегриран даночен ИТ систем“ - А1он
Почетна Економија Презентиран проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси за новиот интегриран даночен ИТ систем“
Економија

Презентиран проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси за новиот интегриран даночен ИТ систем“

24/01/2019 - 16:20 82 прегледи
Презентиран проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси за новиот интегриран даночен ИТ систем“