„Гугл“ планира развој на центар за вештачка интелигенција во Берлин - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Гугл“ планира развој на центар за вештачка интелигенција во Берлин
Технологија

„Гугл“ планира развој на центар за вештачка интелигенција во Берлин

03/02/2019 - 21:28 43 прегледи
„Гугл“ планира развој на центар за вештачка интелигенција во Берлин