Општина Кисела Вода за децата во градинките обезбеди 2500 маски за заштита од аерозагадувањето - А1он
Почетна Македонија Општина Кисела Вода за децата во градинките обезбеди 2500 маски за заштита од аерозагадувањето
Македонија

Општина Кисела Вода за децата во градинките обезбеди 2500 маски за заштита од аерозагадувањето

23/01/2019 - 15:05 60 прегледи
Општина Кисела Вода за децата во градинките обезбеди 2500 маски за заштита од аерозагадувањето