(ВИДЕО) Царовска-Јовановска: Високи 95% искористеност на Оперативниот план за вработување 2018, повеќе од пола од учесниците се млади - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Царовска-Јовановска: Високи 95% искористеност на Оперативниот план за вработување 2018, повеќе од пола од учесниците се млади
Економија

(ВИДЕО) Царовска-Јовановска: Високи 95% искористеност на Оперативниот план за вработување 2018, повеќе од пола од учесниците се млади

23/01/2019 - 12:14 88 прегледи
(ВИДЕО) Царовска-Јовановска: Високи 95% искористеност на Оперативниот план за вработување 2018, повеќе од пола од учесниците се млади