Бесплатниот јавен превоз се укинува во 18 часот - А1он
Почетна Македонија Бесплатниот јавен превоз се укинува во 18 часот
Македонија

Бесплатниот јавен превоз се укинува во 18 часот

22/01/2019 - 12:23 81 прегледи
Бесплатниот јавен превоз се укинува во 18 часот