Целосната содржина на Законот за употреба на јазиците испратена до Венецијанската комисија - А1он
Почетна Македонија Целосната содржина на Законот за употреба на јазиците испратена до Венецијанската комисија
Македонија

Целосната содржина на Законот за употреба на јазиците испратена до Венецијанската комисија

22/01/2019 - 12:10 467 прегледи
Целосната содржина на Законот за употреба на јазиците испратена до Венецијанската комисија