Општина Кисела Вода ја реновираше спортската сала во ООУ „Св. Климент Охридски“ во с. Драчево - А1он
Почетна Македонија Општина Кисела Вода ја реновираше спортската сала во ООУ „Св. Климент Охридски“ во с. Драчево
Македонија

Општина Кисела Вода ја реновираше спортската сала во ООУ „Св. Климент Охридски“ во с. Драчево

22/01/2019 - 11:37 88 прегледи
Општина Кисела Вода ја реновираше спортската сала во ООУ „Св. Климент Охридски“ во с. Драчево