СДСМ: Во Домот за деца без родители „11 Октомври“ веќе нема сместено ниту едно дете - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Во Домот за деца без родители „11 Октомври“ веќе нема сместено ниту едно дете
Македонија

СДСМ: Во Домот за деца без родители „11 Октомври“ веќе нема сместено ниту едно дете

22/01/2019 - 11:16 78 прегледи
СДСМ: Во Домот за деца без родители „11 Октомври“ веќе нема сместено ниту едно дете