Намелен водостојот на реките, на Треска 13 пати понизок од вообичаениот - А1он
Почетна Македонија Намелен водостојот на реките, на Треска 13 пати понизок од вообичаениот
Македонија

Намелен водостојот на реките, на Треска 13 пати понизок од вообичаениот

22/01/2019 - 11:10 45 прегледи
Намелен водостојот на реките, на Треска 13 пати понизок од вообичаениот