Анкета: Луѓето повеќе им веруваат на своите работодавачи, отколку на владите - А1он
Почетна Свет Анкета: Луѓето повеќе им веруваат на своите работодавачи, отколку на владите
Свет

Анкета: Луѓето повеќе им веруваат на своите работодавачи, отколку на владите

22/01/2019 - 10:57 42 прегледи
Анкета: Луѓето повеќе им веруваат на своите работодавачи, отколку на владите