Со нов закон 9-годишници ќе бидат казнено одговорни на Филипини - А1он
Почетна Свет Со нов закон 9-годишници ќе бидат казнено одговорни на Филипини
Свет

Со нов закон 9-годишници ќе бидат казнено одговорни на Филипини

22/01/2019 - 10:49 17 прегледи
Со нов закон 9-годишници ќе бидат казнено одговорни на Филипини