Ватсап го ограничи испраќањето на една порака до најмногу пет корисници - А1он
Почетна МагазинТехнологија Ватсап го ограничи испраќањето на една порака до најмногу пет корисници
Технологија

Ватсап го ограничи испраќањето на една порака до најмногу пет корисници

03/02/2019 - 21:27 170 прегледи
Ватсап го ограничи испраќањето на една порака до најмногу пет корисници