Заев: Мајкрософт е сериозен партнер на Македонија – со продлабочување на соработката придобивки ќе имаат граѓаните - А1он
Почетна Економија Заев: Мајкрософт е сериозен партнер на Македонија – со продлабочување на соработката придобивки ќе имаат граѓаните
Економија

Заев: Мајкрософт е сериозен партнер на Македонија – со продлабочување на соработката придобивки ќе имаат граѓаните

21/01/2019 - 16:38 281 прегледи
Заев: Мајкрософт е сериозен партнер на Македонија – со продлабочување на соработката придобивки ќе имаат граѓаните