Патријарх Неофит: Со решавањето на името ќе се придвижи и црковното прашање - А1он
Почетна Актуелно Патријарх Неофит: Со решавањето на името ќе се придвижи и црковното прашање
Актуелно

Патријарх Неофит: Со решавањето на името ќе се придвижи и црковното прашање

21/01/2019 - 11:08 331 прегледи
Патријарх Неофит: Со решавањето на името ќе се придвижи и црковното прашање