Теохаропулис избришан од Движење на Промена поради позитивниот став за Договорот од Преспа - А1он
Почетна Регион Теохаропулис избришан од Движење на Промена поради позитивниот став за Договорот од Преспа
Регион

Теохаропулис избришан од Движење на Промена поради позитивниот став за Договорот од Преспа

21/01/2019 - 09:54 83 прегледи
Теохаропулис избришан од Движење на Промена поради позитивниот став за Договорот од Преспа