Загаденоста на воздухот во Прилеп 20 пати над дозволеното - А1он
Почетна Македонија Загаденоста на воздухот во Прилеп 20 пати над дозволеното
Македонија

Загаденоста на воздухот во Прилеп 20 пати над дозволеното

19/01/2019 - 20:56 434 прегледи
Загаденоста на воздухот во Прилеп 20 пати над дозволеното