ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема да смее да го користи името Македонија и префиксот македонски ниту на социјалните мрежи - А1он
Почетна Актуелно ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема да смее да го користи името Македонија и префиксот македонски ниту на социјалните мрежи
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема да смее да го користи името Македонија и префиксот македонски ниту на социјалните мрежи

19/01/2019 - 08:59 3,243 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Заев нема да смее да го користи името Македонија и префиксот македонски ниту на социјалните мрежи