Основачот на „Хуавеи“ предвидува двојно повисоки приходи во следните пет години - А1он
Почетна МагазинТехнологија Основачот на „Хуавеи“ предвидува двојно повисоки приходи во следните пет години
Технологија

Основачот на „Хуавеи“ предвидува двојно повисоки приходи во следните пет години

03/02/2019 - 21:23 110 прегледи
Основачот на „Хуавеи“ предвидува двојно повисоки приходи во следните пет години