Бектеши: За укинување или одложено дејство на Законот за трговија на зелените пазари е надлежно Собранието - А1он
Почетна Економија Бектеши: За укинување или одложено дејство на Законот за трговија на зелените пазари е надлежно Собранието
Економија

Бектеши: За укинување или одложено дејство на Законот за трговија на зелените пазари е надлежно Собранието

18/01/2019 - 14:39 197 прегледи
Бектеши: За укинување или одложено дејство на Законот за трговија на зелените пазари е надлежно Собранието