Димовски ги прими копиите од акредитивните писма на новите амбасадори на Естонија, Гана, Уганда и на Малта - А1он
Почетна Македонија Димовски ги прими копиите од акредитивните писма на новите амбасадори на Естонија, Гана, Уганда и на Малта
Македонија

Димовски ги прими копиите од акредитивните писма на новите амбасадори на Естонија, Гана, Уганда и на Малта

17/01/2019 - 16:22 88 прегледи