(ВИДЕО) Османи: ДУИ очекува СДСМ да си стои на договорот за заеднички кандидат за претседател - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Османи: ДУИ очекува СДСМ да си стои на договорот за заеднички кандидат за претседател
Актуелно

(ВИДЕО) Османи: ДУИ очекува СДСМ да си стои на договорот за заеднички кандидат за претседател

17/01/2019 - 15:47 1,991 прегледи
(ВИДЕО) Османи: ДУИ очекува СДСМ да си стои на договорот за заеднички кандидат за претседател