Едукативната кампања за ИПАРД Програмата 2014-2020 стартуваше од Велес и Лозово - А1он
Почетна Економија Едукативната кампања за ИПАРД Програмата 2014-2020 стартуваше од Велес и Лозово
Економија

Едукативната кампања за ИПАРД Програмата 2014-2020 стартуваше од Велес и Лозово

16/01/2019 - 16:26 211 прегледи
Едукативната кампања за ИПАРД Програмата 2014-2020 стартуваше од Велес и Лозово