Иванов: Законите за употреба на јазиците и за ратификација на спогодбата од Преспа се противуставно објавени - А1он
Почетна Актуелно Иванов: Законите за употреба на јазиците и за ратификација на спогодбата од Преспа се противуставно објавени
Актуелно

Иванов: Законите за употреба на јазиците и за ратификација на спогодбата од Преспа се противуставно објавени

15/01/2019 - 12:41 1,613 прегледи
Иванов: Законите за употреба на јазиците и за ратификација на спогодбата од Преспа се противуставно објавени