Службен весник ги објави Законите за употреба на јазиците и за ратификација на Договорот од Преспа - А1он
Почетна Актуелно Службен весник ги објави Законите за употреба на јазиците и за ратификација на Договорот од Преспа
Актуелно

Службен весник ги објави Законите за употреба на јазиците и за ратификација на Договорот од Преспа

15/01/2019 - 11:35 1,524 прегледи
Службен весник ги објави Законите за употреба на јазиците и за ратификација на Договорот од Преспа