Досега вакцинирани 2008 лица со МРП вакцина, хоспитализирани уште две деца и еден возрасен - А1он
Почетна Актуелно Досега вакцинирани 2008 лица со МРП вакцина, хоспитализирани уште две деца и еден возрасен
Актуелно

Досега вакцинирани 2008 лица со МРП вакцина, хоспитализирани уште две деца и еден возрасен

14/01/2019 - 15:00 334 прегледи
Досега вакцинирани 2008 лица со МРП вакцина, хоспитализирани уште две деца и еден возрасен