Мецосопранот Петровиќ и тенорот Каранац со воодушевувачки настап на „Охридско лето“ - А1он
Почетна Култура Мецосопранот Петровиќ и тенорот Каранац со воодушевувачки настап на „Охридско лето“
Култура

Мецосопранот Петровиќ и тенорот Каранац со воодушевувачки настап на „Охридско лето“

13/01/2019 - 11:29 486 прегледи
Мецосопранот Петровиќ и тенорот Каранац со воодушевувачки настап на „Охридско лето“